SkiFood Inn...

bästa Vasaloppsboendet vid starten i Transtrand.

Här kan du checka in vid alla de lopp som Vasaloppet arrangerar för skidåkare, cyklister & löpare. Men läget i Malung-Sälens kommun gör att boendet även är utmärkt för alla er som gillar det som Sälenfjällen har att erbjuda resten av året.

B&B, vandrarhem & pensionat

SKIFOOD är ett familjärt, hemtrevligt pensionat i 3 plan. 9 rum från 2 till 6 bäddar. Varje plan har kök, toalett och dusch. Generösa allrum med öppen spis, TV-rum, relaxavdelning, stor bastu.

Hel-/halvpension eller all-inclusive

Som standard erbjuder vi boendepaket med halvpension, det vill säga att frukost och middag ingår. När du ska bo hos oss på SkiFood börjar det hela med att du gör en bokningsförfrågan. Till alla våra boendeformer kan du välja om du vill ha självhushåll (ej under vasaloppsveckorna) All Inclusive eller enstaka måltider.

SJÄLVHUSHÅLL

Till alla våra boendeformer kan du välja att laga din egen mat (ej vasaloppsveckorna). Varje plan i pensionatet har ett välutrustat kök.

BOKADE MÅLTIDER

Till alla våra boendeformer erbjuder vi att du kan köpa till alla eller vissa måltider. Du kan även få lagade måltider av oss utomhus. Oavsett om du vandrar eller cyklar möter vi dig när och var du vill med lagad mat.

ALL INCLUSIVE

Vill du att vi ordnar allt för dig och ditt sällskap? Boende, mat, aktiviteter? Skicka oss ett önskemål på @@@@@@. Vi ser fram emot att ge dig och dina vänner ett skräddarsytt förslag. Vår specialitet: Längdläger! Bo bra, ät gott och utveckla din skidteknik med oss! Läs mer på https://www.skifood.se/vi-erbjuder/traning

LÄS MER:

Vasaloppsboende på gångavstånd från Vasaloppsarenan!

Vandrarhemmet finns på gångavstånd till Vasaloppsarenan, 10 min.  Här är det gratis parkering. Du som åkt Öppet Spår tidigare vet ju att det är bilkö redan kl 05 på morgonen. Den kön promenerar du bekvämt förbi när du bor på SkiFood Hostel! Önskas vasaloppsboende? Läs mer här...