SkiFood erbjuder catering i Stockholm. Förstklassig catering med hälsa och hållbarhet i fokus. Vi erbjuder kärleksfullt tillagad mat från grunden. Välj i det varierade catering-utbudet: bufféer, snittar, plockmat, varmrätter, smörrebröd, vegetarisk catering m.m.

Catering i Stockholm med service, hälsa och hållbarhet i fokus.

För oss på SkiFood är det viktigt att våra kunder är nöjda och mår bra av den mat och den service som vi levererar. Vi strävar efter att erbjuda bäst catering för alla orsaker att samlas så som bröllop och studentmottagningar som mindre fester och events. Våra chefskock, Bengt Andersson är en kock med gedigen erfarenhet från jobb på internationella Michelin-restauranger, lagar till maten på vår stora och varierade cateringmeny med kärlek och vi lägger även stor vikt vid en vacker presentation.

Även smörgåstårta...

Vi kan erbjuda det mesta när det kommer till delikat festmat – våra årstidsmenyer är exempelvis väldigt populära. Julmenyn är alltid en ljusglimt i decembermörkret, men vi har även speciella vår- och höstmenyer med råvaror som är i säsong. Oavsett om det gäller en 40-årsfest, bröllop, picknick, mat till studentskivor eller småplock till vernissagemingel kan vi på Cicada erbjuda catering av allra bästa kvalitet. Smörgåstårta är något av en specialitet.

Adress i Stockholm

Välkomna att göra en gastronomisk utflykt med SkiFood i Stockholm! I Stockholmi finns vi i Hägersten men arbetar i hela Stockholmsområdet. 

Tveka inte ta kontakt med oss och berätta hur ni vill att er tillställning ska bli.