Grupp - & konferensmeny höst 2021

Förrätter:

Cheviche på älvdalslax, lime, vitlök, chili, koriander

Älgcarpaccio, hårdost från trakten, havssalt, olivolja, ruccola

Gaspacho, räkor, pesto, vitlöksbröd

Chark-& ostdelikatesser från trakten

 

 

Varmrätter:

Poké Bowl på älgfransyska, asiatisk buljong med lokalproducerad ärtsoja Liura, chili, vitlök, ingefära, färsk koriander och risnudlar

Krämig risotto med svamp och ost från trakten, lokala primörer

Älgtjälknöl med potatisgratäng

Burritos på renytterfilé från Idre, härbakat tunnbröd, svamp, tryffel-& ruccolaaïoli

Lättrökt tjäderbröst, rödvinssmörssås, pommes fondant

 

 

Efterrätter:

Hjortrontiramizù

Pannacotta med blåbär, messmör och vanilj

Lingonparfait, lime, mynta

Hallonsorbet med ekologisk mango

 

 

Frukostbuffé

Halv- & Helpensionsmenyer

Lunchmenyer ute