Nyheter & erbjudanden

Här nedan kan ni ta del av nyheter om vas om händer här i Transtrand vid Vasaloppsstarten och i Sälen. Vi kommer även att presentera erbjudanden. Du kan få dessa i din egen Facebook. Alla nyheter läggs automatiskt upp på vår Facebooksida, så det är bara att söka upp den och gilla den riktigt mycket cool


 

Löparvänner! Missa ej , på lördagen den 17 augusti. Bilda ett lag & spring Vasaloppet! Sedan 1991 kan löparlag dela upp sträckan & springa Vasaloppet, men med bilköer till starten som man dock vill slippa. Boka därför boende hos SkiFood I Transtrand nära starten.

Löpare med pannben! Missa ej Ultravasan, på lördagen den 17 augusti. Spring Vasaloppet! Sedan 2014 kan världens löpare springa Vasaloppet, förbi alla kända kontroller, men med bilköer till starten som man dock vill slippa. Boka därför boende hos SkiFood I Transtrand nära starten.

Du på mountainbike!!! Missa ej Cykelvasan Öppet spår, på fredagen den 9 augusti. Cykla Vasaloppet! Precis som Cykelvasan 90, fast med mindre trängsel och utan uttalat tävlingsmoment, men med bilköer till starten som man dock vill slippa. Boka därför boende hos SkiFood I Transtrand nära starten.

Du på mountainbike!!! Missa ej Cykelvasan på lördagen den 10 augusti. Cykla Vasaloppet! Kämpa om ära, spurtpriser och personrekord. Cykelvasan är hela det traditionella Vasaloppet, fast på cykel, men med bilköer till starten som man dock vill slippa. Boka därför boende hos SkiFood I Transtrand nära starten.

Gäster & vänner! All ni som gästat oss, besökt vår hemsida och som följer oss på Facebook. Vi är stolta över att vi har er och bjuder in er till vår hemsida att skriva ett inlägg. Klicka & läs mer för att komma till gästbokslänken

Hej alla skidåkare! Stafettvasan på fredagen den 1 mars. Fem deltagare delar på 90 km, 2 600 lag, 13 000 skidåkare. Feststämning och glädje, men med bilköer till starten som man dock vill slippa. Boka därför boende hos SkiFood I Transtrand på gångavstånd från starten.

Hej alla skidåkare! Öppet Spår på Måndag är precis som Vasaloppet, men med mer utrymme och du tävlar bara mot dig själv. Bilköer till starten vill man dock slippa. Boka därför boende hos SkiFood I Transtrand på gångavstånd från starten.

Hej alla skidåkare! Öppet Spår på Söndag är precis som Vasaloppet, men med mer utrymme och du tävlar bara mot dig själv. Bilköer till starten vill man dock slippa. Boka därför boende hos SkiFood I Transtrand på gångavstånd från starten.

Nyhet! Nu kan du även få din personliga skidtränare i Stockholmsområdet! Bengt Andersson kommer till dig och ditt hemma-spår. Du får skräddarsydd träning just för dig och ditt behov.
Klicka, läs mer, dela till & tagga gärna de du känner  laughing ...