Your Outdoor Coach & Chef, Din personliga tränare och stjärnkock

Jag, Bengt Andersson, är teknikern som blev skidlärare, kock och hälsopedagog. Jag får energi av prestigelösa människor som sätter hälsa i fokus och som följer sin egen vilja. Bäst trivs jag när jag får hjälpa människor att tydliggöra sin egna mål och att hjälpa till att uppfylla dessa. Jag ser varje ny bekantskap som en ny resa och kunskapskälla. Vid 53 års ålder hittar jag fortfarande olika typer av träningsformer för de olika aktiviteter jag vill göra. I nätverket Outdoor Coach träffar jag kunniga människor som gillar att röra på sig framförallt utomhus. Jag får använda mina kunskaper och 30 års erfarenheter som både skidlärare, kock och hälsopedagog.

Jag är din personliga tränare för längdskidåkning, ...

både klassisk stil och skate, rullskidor och snö. När förhållandena i Stockholmsområdet inte räcker till erbjuder jag träning, kost och logi på vårt familjeägda pensionat vid Vasaloppsstarten i Transtrand, www.skifood.se. Förenat med mina kunskaper som erfaren kock och hälsopedagog hjälper jag dig också med att optimera din kost och näring så du får maximal utdelning av din träning och uppbyggnad.

Det som driver mig är glädjen att röra på sig.

Nyfikenhet och lyhördhet gör det roligt att tillsammans hitta teknik, träningsform, återhämtning och kost som passar just dig och får dig att nå dina mål efter dina förutsättningar.

Din Outdoor Coach!

Jag ser fram emot att som din Outdoor Coach få möjlighet att se hur vi tillsammans kan hitta den sanna glädjen i din längdskidåkning. Vill du göra det tillsammans med jobbar kompisarna eller kompisgänget? Då är SkiFood den perfekta platsen. Med tillgång och närhet till Kläppenspåren i Sälen, goda matupplevelser, komfortabelt boende och härliga sällskapsytor skapar vi ditt längdläger med guldkant!

Varmt välkommen!

Skidhälsningar Bengt Andersson med familj.